11 augusti


Vi sitter nu hemma i Stockholm igen, matte i sin sköna soffa, husse vid skrivbordet och hund på mattan. Hon gnager på sitt goda grisöra hon fick i tisdags - mycket uppskattat!
Semestern i Kalmar blev lite längre än väntat. Jag tyckte det var så skönt att Lea kunde springa ut och in på tomten som hon ville. Dessutom ville vi bila till roliga Eriksöre och träna lite Agility, men typiskt nog blev jag dunderförkyld. Fick dessutom ställa in ännu ett jobbpass. Husse kom iallafall ner efter sin resa och då blev vi båda väldigt glada :) Han åkte hem som planerat på torsdagen och vi följde efter nästa måndag.
Efter tre veckors bortavarande har jag nu städat, diskat, tvättat och ordnat hemma. Det blir förvånansvärt mycket jobb i hemmet trots att vi bara är tre stycken!
Flera grannar har sagt att Lea blivit större sedan de såg henne sist - för tre veckor sedan. Själv märker man det inte som är med henne varje dag, men det var roligt att höra! Idag ställde vi upp vår egna lilla hinderbana och hon entrade dem galant! Hon kan tunneln, hindrena och slalom nu. I eriksöre, med gungbrädor, höga ställmingar att klättra på och många fler konstiga saker, var det inte alls lika kul och lätt. Lillis totalvägrade det mesta som var nytt, förutom däcket och att gå på en av de höga ställningarna efter mycket om och men. Vad kan vi egentligen mer förvänta oss? Hon är bara i upptäckarstadiet ännu. Man får inte börja träna förrän de är ett och. Dessutom måste de vara 28 månader innan vi är tillåtna på tävlingsbanan (Om vi lyckas komma så långt, men det är vårt mål), så vi har lååång tid på oss :)
Imorgon ska vi hem till Bella och leka hela eftermiddagen och kvällen och i helgen hoppas vi på mycket sol för utflykter!
Här kommer ett par bilder på Leas nya utflyktsstass!


RSS 2.0