Hurra Hurra Hurra!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Leas FÖDELSEDAG - HURRA HURRA HURRA!
Tidigt imorse blev Lillan väckt av husse i sängen med en fin födelsedagstårta - bestående av en stor tallrik av det godaste köttet man kan tänka sig! Hon blev helt överväldigad - Vi älskar dig lilla Puffis!!
Nu är du ett år och vi är så glada att du har kommit till oss! Du har haft det tufft med både sjukdom och uppfostran, men nu är du glad och frisk som en nötkärna och har lärt dig otroligt mycket. Du lyssnar (oftast) på matte och vill varje levande varelse väl. I din värld ska man pussa sig fram i livet, leka mycket med kompisar och hänga troget ihop med matte och husse.
Häromdagen plockade vi fram lite hinder igen. Det var länge sen eftersom matte inte tänkt på att det är barmark, trots att det faktiskt är december! Lillan kunde allting galant och visade tydligt att hon inte glömt det vi lärt henne. Nu ser vi nog båda fram emot agilitykursen i vår :)
Idag, på Leas dag ska vi leka med barn på mattes jobb och med bästa vännen Bella och hennes familj när de kommer och hämtar lillan på kvällen. Det är nämligen dags för matte att åka till Kalmar igen.
Grattis lilla gumman!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0