1 vecka, 3 dagar

Nu har lillis varit hos oss i drygt en vecka. Jag kan inte säga annat än att allting  har gått jätte bra! Hon lugnade ner sig ganska fort och har anpassat sig till våra liv och till miljön. Hon har konstigt nog inte verkat sakna sin mamma och sina syskon. Lea älskar alla människor. Hennes mamma var lite reserverad, men den genen verkar inte ha ärvts! Vi tränar aktivt på rumsrenheten och varje dag träffar vi nya roliga människor ute. I vår trappuppgång bor två hundar. En är en boxer, den andra är terriern Robin. Komiskt nog bor en liten svart pudel i trappupgången bredvid som heter Bella - precis som Leas kommande bästis gör! Vi har sett många andra också, bland annat en vit pudel och en Jack russel. Det finns månda roliga vänner att göra sig bekant med efter att andra sprutan tagits i slutet av månaden!

´  
Lea är så duktig - har börjat träna på både sitt och ligg. Husse är jätte snäll som gör kyckling och blodpuddinggodis i ugnen. Hon vaknar ungefär två gånger per natt. Då får matte springa upp och assistera. Men livet är inte bara en dans på rosor - Fortfarande springer vi på pölar dagligen inomhus och lillis har börjat skälla när hon är glad. Vi försöker vara konsekventa och överens om uppfostranstekniken. Skällar ignoreras och positiva beteenden belönas.
En dag tog vi en långtur till IKEA. Lea fick gå i koppel, men mesta tiden värmde hon sig i mattes handväska. Hon sov som en stock på bussresan hem. Så underbart duktig! Hon har även följt med till affären och gått i koppel efter matte och husse på kvällarna.
Vå börjar verkligen älska den lilla krabaten! Hon är med överallt - när matte pluggar, när husse leker och allt däremellan. Ikväll är hon nästan lika trött som husse och vi somnar allihopa i sängen. Imorrn fortsätter träningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0