3 veckor!


Vår lilla älskade hund!
Matte har varit i Kalmar tre dagar och under tiden har Lea varit med Husse. Allt har gått bra! - Hon har till och med nästan blivit rumsren!! Hon ställer sig vid dören och gnäller lite, så vi får ständigt vara uppmärksamma på signalerna, annars händer en olycka på hallmattan.
Matte och Husse tränar varje dag på sitt, ligg och vacker tass. Lea har blivit bortskämd med massa godis av olika slag och svärföräldrarna har kommit med ännu fler leksaker! Varje dag har vi varit ute och gått. Lea har haft på sig selen, men halsbandet sitter bäst. Kopplet är inte lika konstigt längre. Igår gick vi ner till favoritstället Kevinge strand. Isen har frusit på ordentligt, så vi vandrade längs med den uppskottade skridskobanan på Edsviken. Skridskoåkare stannade förbi och klappade valpen. Hon älskar verkligen Alla människor, så vi försöker få henne att följa Oss utomhus. Man lockar med godis och ropar hennes namn och igår gick det faktiskt bättre! Hon blir bara duktigare och duktigare! Vi fantiserade om att köpa egna långfärdsskridskor nästa år. Hoppas Lea har lärt sig springa lös också!
Vovven har fått en ny väska att sitta i, som är mindre och inte lika svår att se över kanten på. Där kan man sitta och värma sig när Husse och Matte är inne i köpcentrumet. Imorrn ska vi vandra till veterinären och få den andra sprutan. Snart får vi börja leka med andra hundkompisar!
PS: De små bilderna kan man förstora!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hejsan

va roligt att följa er här och Lea är så söt.

Men nu kommer lilla pekpinnen.... :) glöm inte hennes öron. sätt i häftmassa i öronen så de tippar, för länge med ståndöron å de går inte att göra något åt dom.

hälsn Mamma Moa, syster Siri och resten av flocken och familjen

2011-02-20 @ 22:03:34
URL: http://www.bressays.se
Postat av: Boel

Hej Jenny!

Kul att du kan läsa lilla Leas utveckling! Tack så mkt för tipset, vi ska se vad vi kan göra :)

Kram

2011-02-22 @ 13:21:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0