Sommar Kalmar/Öland

Nu har vi semester!
Vi åkte ner med Agneta och Per torsdagen 21:a juli och har varit i Kalmar en vecka nu. Husse är i Cypern, vilket vi tjejer i familjen inte tycker om och vi saknar honom mycket!
Vad har vi gjort under denna veckan då? Vi har byggt en liten gård till lillan i trädgården så hon kan springa ut och in som hon vill. Det är vi inte vana med på översta våningen i Stockholm! Vi har hälsat på Martins föräldrar och BellaBojs där de bor på Öland och lekt massa. Vi har också varit i Dörby och byggt ett nytt agilityhinder. Lea tyckte inte alls om gungbrädan, men vi måste fortsätta öva!
Igår var det jättevarmt och soligt och lillan lekte med Bella hela dagen, men idag regnar det och är avslaget väder. Vi sitter inne och latar oss. (Eller snarare, matte pysslar med lådor på vinden medan lillan ger sitt moraliska stöd).
Matte ska jobba fredag, lördag och söndag. Vi får se var lillan ska hålla till då. Husse kommer äntligen ner på lördag kväll och så får vi förhoppningsvis finbesök från Vetlanda på Måndag.
Här kommer lite bilder från bilresan och Öland

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0