7 veckor!

Nu är våren på väg! Vi har börjat upptäcka flera stora skogsområden där snön smälter undan. Lea älskar att vara ute när det är varmt och att leka med löven som tinar under isen. Bilden ovan är tagen en dag då vi hittade oss förbi Kevingestrand och strosade runt i en skog, för att till slut komma fram bakom sjukhuset. I morse tog lillan och matte samma runda. Vi han till och med en runda till innan snön började ösa ner. Nej - ska inte våren komma?
Idag är husse iväg med arbetskamraterna hela dagen och vi kurar skymning på 9:e våningen.
Lea har för första gången varit utan matte och husse. Jag har nämligen varit nere i Kalmar ett par dagar och skrivit tentor, så lillis fick umgås med svärmor mellan tisdag kväll och torsdag em. Bella har varit sjuk och därför kunde inte Lea vara på Kungsholmen. Svärmor är så fantastisk och snäll! Lea har skött sig jätte bra och inte saknat oss särskilt mycket. Nu ska jag försöka vara mer aktiv och hitta alternativa hundvakter ifall 1:a handsvalet inte skulle gå. En tjej i Kalmar som har en egen hund kan ställa upp, men det behövs fler kontakter i Stockholm. Det farliga med att skaffa hund är att man blir så förälskad i dem och jag skulle aldrig kunna lämna henne någonstans där hon inte är trygg.
"Olyckor" händer allt mer sällan och hon behöver inte springa ut lika ofta längre. Vi underhåller de inlärda kommandona, som sitt, ligg och vacker tass. I skogarna får hon springa lös och håller sig alltid nära, men när det kommer främlingar vill hon gärna springa fram. Det är ett stort mål att motarbeta detta.
Vovve blir bara större och har börjat älska leverpastej i maten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0