5 veckor!

Vi är precis hemkomna efter en promenad till golfbanan. Vi fortsätter träna på inkallning och kontakt. Var ute i mer än två timmar igår och Lea tyckte det var kul tack vare att solen äntligen börjat värma :) Det har varit kanonfint väder hela helgen. Det har blivit mycket bus och utomhusaktiviteter. I veckan fick Lea träffa galna Bella igen. Vi gick först på den frusna ån längs Kungsholmstrand, men Lea begravdes bokstavligen talat under Bella i snön! Matte fick bära in det skakande knytet, men i lägenheten blev det full rulle igen. Lea var dödstrött på tunnelbanan hem. Hon har iallafall fått känna på storstadspulsen i veckan och sick-sackat sig fram mellan alla benen, samt fått åka under jorden för första gången!
Lillan väger nu 1.8 kg. Vi ser stor skillnad på storleken sedan hon kom hit. Matte tycker inte hon äter tillräckligt, men kanske oroar man sig i onödan? Hon vägrade till slut äta den nya maten, så vi fortsätter med Royal Canin. Godis är såklart det bästa och det får man mycket av utomhus!

Måndag
Husse möttes av en stor pöl i hallen 07.00. Lea och husse äter frukost tillsammans. Matte hoppar rasande upp ur sängen när hon hör hunden kissa ute i hallen igen. Lea får sig ett nyp och hamnar ute på takterrassen. 09:40 kommer matte hem från sin joggingrunda och tar med sig lillan ut. Nu är hon duktig och gör alla sina behov ute! Vi möter snälla vaktmästaren och leker med honom en stund, sen tränar matte på att avleda Leas uppmärksamhet från ungdomarna som går förbi och Lea springer faktiskt inte efter dem - Framsteg!! Vi går genom skogen, upp på berget och genom bostadsområdet hem. Hon går lös hela tiden och håller koll på var matte är, lika mycket som matte måste hålla koll på mötande främlingar och hundar.
Vi älskar dig lilla sötnos!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0