Äntligen Agilitykurs!

"En helt vanlig dag"
Jaa, nu har vi äntligen börjat på agilitykursen på SOSUBK!
Det var spännande faktiskt! Den mesta tiden gick åt till presentation av kursen, av medlemmarna och information om sporten. Sista halvtimmen ägnade vi åt att pröva på externbelöning framför hinder och det här tyckte jag var väldigt nyttig kunskap! 1,5 timma går fort när man har roligt! När alla åkt hem återvände vi till banan och övade på den nyförvärvade kunskapen! Lea var såååå duktig!! Hon förstod bara efter ett par gånger. Mattes lilla älskling! Tyvärr fanns ingen tid att ta bilder, men vi hoppas på detta till näst gång :)
Frida hade gärna velat vara med också. Hon fick naturligtvis sitta med vid introduktionen i klubbhuset, men sen kopplad i en stolpe bredvid väskorna och titta på. Det var oerhört gnälligt och tråkigt i början, men hon hann lugna ner sig lite grann innan 20:30. Frida fick också träna när de andra åkt hem. Jag är väldigt stolt över henne också! Hon lär sig så fort och är s villig att träna! Hon hoppade genom däcket för första gången och sprang genom några enkla tunnlar. Jag försökte få henne upp på A-hindret, men det var inte lika lätt att förstå sig på. Jag ville inte pressa på för mycket i glädjens hetta, utan vi återvände till de lättare och roligare hindrena istället. Tyvärr blir det mörkt för fort! Vi släpade oss hem vid tio-tiden för att möta husse som precis hade gått sin riskutbildning.
Nu är det helg. Husse var hemma från jobbet (fredag) och vi hade ställt in oss på en dag vid agilitybanan, men då skulle det visst regna och snöa bara för det! Istället hittade matte på att köpa en cykelkärra. Vovvarna fick provsitta i den efter att matte och husse monterat fast den och det var väl inte särskilt populärt. Antagligen gäller det att träna och vänja sig, precis som med allt annat :) Vi planerar iallafall att bli cyklister nu ifall allt går som det ska, eftersom sl-korten är så dyra och det inte är roligt med två vovvar bland massa folk och ut och in ur bussar. Vi måste bara hitta en lämplig plats att ställa kärran på, hitta en mysig filt till inredning och lära sig hitta bland Stockholms cykelvägar.
Jag måste lära mig uppdatera här oftare! Det finna alldeles för mycket man vill skriva och berätta om och det är inte kul att varken läsa eller skriva för mycket i varje inlägg!
Istället kan ni gärna titta på följande lilla filmsnutt där flickorna leker loss på Danderydsvallen:
http://www.youtube.com/watch?v=oSHzpmu2B5M&context=C48fdff8ADvjVQa1PpcFMsQhKnU9FytTlOxUb6F1XU0eVXOpdcN-U=
PS: Nästa vecka kommer vi tyvärr inte kunna vara med på agilityn eftersom matte tar med sig älsklingarna till Kalmar/Öland när hon ska gå i skolan. Vi stannar där i en vecka och det kommer garanterat bli uppdateringar från lill-semestern :)
"Bus med Bella"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0